Casillas’ı Seven Bu Golü İzlemesin!

İspanyol medyası Beşiktaş’ın Porto’da yazdığı destana değişik bir bakış açısıyla yaklaştı.
Haberin yayılanma tarihi:15 Eylül 2017, Cuma

AS Gazetesi, yıllarca Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın kalesini koruyan efsane eldivenin, Cenk Tosun'un 32 metreden jeneriklik vuruşu karşısında çaresiz kaldığını vurguladı.

Porto cephesinde ise hezimetin faturası tecrübeli kaleciye kesildi

Spor gazetesi AS, Real Madrid ile İspanya Milli Takımı'nda uzun yıllar forma giyen ve İspanya'da büyük efsaneler arasında yer alan Iker Casillas'ın Cenk'ten yediği golün videosunu internet sitesinde yayınlarken, okuyucularına ilginç bir uyarıda bulundu.

Cenk'in, dünyanın en tecrübeli kalecilerinden biri olan Casillas'ı 32 metreden avladığı gol için "Casillas'ı sevenler izlemesin" uyarısı yapan AS gazetesi, İspanyol eldivenin Beşiktaş'ın santrforunun jeneriklik vuruşu karşısında çaresiz kaldığını yazdı. Porto cephesinde ise Casillas'a öfke vardı. Taraftarlar sosyal medyada, "Casillas daha iyisini yapmalıydı, berbat bir kalecilik. Senin işin bitti Casillas, artık huzur içinde uyuyabilirsin" şeklinde yorumlar yaptı.

'TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN'

Cenk Tosun ise "Biz Beşiktaş'ın oyuncularıyız. Armamızda Ay-Yıldız var ve Türkiye'yi temsil ediyoruz. Gol pozisyonunda kendime inandığım için vurdum. Ben ve arkadaşlarımın hem içerdeki hem de dışardaki maçlarda bu özgüvene sahip olduğunu düşünüyorum. Her kaleciye gol atılabilir, her takım mağlup edebilir. Porto'nun hiç yenilmediği, gol bile yemediği ve işimizin zor olduğu söyleniyordu. Ben de 'Daha bizle karşılaşmadılar' demiştim. Golümü Dragao Stadı'nda bizimle olmak isteyip de şartlar gereği olamayan, dualarını esirgemeyen taraftarlarımıza armağan ediyorum" diye konuştu.

Cenk Tosun, Babel'in pası ile ceza yayı solunda topla buluştu ve 32 metreden kimsenin beklemediği nefis bir şut çıkardı. Casillas, müdahalesine rağmen, topun ağlara gitmesini engelleyemedi.

HAFTANIN GOLÜNE ADAY

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçlarının ardından Beşiktaşlı Cenk Tosun'un uzak mesafeli ağları bulan vuruşu, "haftanın golü" kategorisine aday oldu. UEFA'nın internet sitesindeki listede, Cenk Tosun'un yanı sıra Barcelona'dan Lionel Messi, Chelsea'den Pedro Rodriguez, Borussia Dortmund'dan Andriy Yarmolenko ve Tottenham'dan Harry Kane adaylar arasında yer aldı. 'uefa.com'dan futbolseverlerin oyları ile belli olacak "haftanın golü" kazananı bugün açıklanacak.

İmalı bakış: Cenk attığı golün sevincini yaşarken, yan gözle de Casillas'ı böyle kesti.

'SENEYE 25 MİLYON EURO'

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, İngiltere'de transferin son gününde süre yetmediği için Crystal Palace'a 15 milyon Euro'luk satışı yetiştirilemeyen Tosun için "Cenk iyi bir Beşiktaşlı ve iyi bir golcü. Sahada yeteneklerinin yanı sıra yüreğini de ortaya koyan bir oyuncu. Gollerine devam ederse sezon sonu ücreti 25 milyon Euro'ların üzerine çıkar. Dünyanın gözü yükselen Beşiktaş'ın üzerinde. Sadece Pepe, Medel, Quaresma, Talisca gibi yıldızlar değil, Cenk, Oğuzhan, Tolgay gibi Türk yıldızlarıyla da yükseliyor. Marka değeri giderek artıyor" diye konuştu.

PORTEKİZ BASINI: EJDERHA, TÜRK GÜCÜNE BOYUN EĞDİ

Beşİktaş'ın 3-1'lik galibiyeti sonrası Portekiz basınında manşetler Ricardo Quaresma ve Pepe'ye ayrıldı. Siyahbeyazlıların galibiyetinde iki eski Portolu yıldızın rolü ön plana çıkarken, medyanın hedefinde ise teknik direktör Conceiçao ve Casillas vardı. Portekiz basınında manşetler şöyle;

O Jogo: Eski dostlar vurdu... "Kariyerimin en kötü 90 dakikasıydı" diyen Quaresma asist yaptı, Pepe savundu, Beşiktaş kazandı.

A Bola: Porto kötü başladı... Avantaj Pepe ve arkadaşlarında olacak, Porto hatalarını düzeltmek için çalışmalı.

Record: Ejderha, Türk gücüne diz çöktü... Talisca, Tosun ve Babel, Beşiktaş'ı zafere taşıyan golleri attı. 

Sabah

Etiketler: Porto   CL   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki