Fikret Orman ''Şampiyonluk Bizim Olacak!'

Dünkü idmanı tesislerde izleyen Orman, sonrasında takım ve teknik ekiple yemekte biraraya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2018, Çarşamba

Dünkü idmanı tesislerde izleyen Orman, sonrasında takım ve teknik ekiple yemekte biraraya geldi. 

Başkan, “Herkes üstüne düşen görevi yaparsa şampiyonluk hedefimize ulaşırız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’ın 28. haftayı 1-0’lık Gençlerbirliği mağlubiyetiyle kapatması sonrasında Beşiktaş'ta keyifler arttı.

Dün takımın Akhisarspor maçı hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri’nde takip eden Başkan Fikret Orman, idman sonrasında oyuncular ve teknik ekiple yemekte biraraya geldi. Yönetim olarak üst üste üçüncü şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu kaydeden Orman, kalan maçlarda istedikleri sonuçları alıp mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

‘Siz saha içinde biz saha dışında’

Başkan Orman, “Yönetim olarak sizlere güvenimiz tam. Kalan 6 haftada maçlarımızı tek tek kazanıp şampiyon olacağız. Biz saha dışında bize düşen görevi en işi şekilde yapacağız. Siz saha içinde sonuna kadar mücadeleye devam edin. Herkes üstüne düşen görevi yaparsa şampiyonluk hedefimize ulaşırız” sözleriyle takıma özgüven aşıladı.

Oğuzhan ve Talisca konusu masada

Etkinliğin ardından Beşiktaş A Takım Direktörü Ali Naibi’yle özel olarak görüşen Orman, takım içindeki son durumla ilgili olarak bilgi aldı. Orman, geleceği konusundaki belirsizlik süren Oğuzhan Özyakup ve Anderson Talisca’nın bu durumdan dolayı rahatsızlık duyduğunu öğrenmesi sonrasında 2 futbolcuyla ilgili konuyu da sezon bitmeden netleştirmeye karar verdiği bildirildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki