Fikret Orman'a İkinci Ciddi Uyarı

Amerika'da yürütülen Reza Zarrap dosyasında ismi geçtiği iddia edilen Başkan Fikret Orman konu ile ilgili sessizliğini korurken, Beşiktaş Kongre üyelerinin ardından ikinci ciddi uyarı da Divan Kurulu üyelerinden geldi.
Haberin yayılanma tarihi:29 Mayıs 2016, Pazar

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel kurulu tek aday olan ve yeniden başkanlığa oturan Fikret Orman, tek aday girdiği listede 450 boş oy almasının ardından Divan Kurulu seçiminde büyük şok yaşadı. 

Divan Kurulu seçiminde Fikret Orman'ın desteklediği Affan Keçeci, Yalçın Karadeniz'den çok önemli bir oy farkı yiyerek seçimi kaybetti. 

Taksim CVK Park Bosphorus Otel'de yapılan seçim öncesi yapılan konuşmada Affan Keçeci, "Ben başkanımız Fikret Orman'ın adayıyım" sözleri dikkat çekti. 3. kez aday olan Yalçın Karadeniz ise yaptığı konuşmada "Ben kimsenin adamı değilim. Beşiktaş'ın adayıyım" ifadesini kullandı.

2 Seçim 2 Uyarı.

Beşiktaş camiası ve kongre üyeleri ise, "Şampiyonluk maçının olduğu gün yapılan kongrede, Fikret Orman'a 450 boş oy çıkmıştı. Bugün de Divan Kurulu seçiminde Orman'ın desteklediği aday kaybetmesi, yapılan ikinci ciddi uyarıdır'' yorumlarını yaptılar. 

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki