‘Geleceğin KaraKartalı’nın 2. Durağı G.Antep!

Vodafone ve Beşiktaş’ın hayata geçirdiği dijital scouting projesi kapsamında G.Antep’te 100 bin çocuk ve ebeveynine ulaşıldı.
Haberin yayılanma tarihi:04 Nisan 2018, Çarşamba

Beşiktaş JK ve Vodafone ortaklığında hayata geçirilen, dünyanın ilk dijital scouting projesi ‘Geleceğin KaraKartalı’nın Anadolu’daki 2. durağı G.Antep oldu.

Vodafone’un mobil ekipleri, G.Antep’te 4 gün boyunca okul ve meydanlarda projeyi tanıtarak, 8-13 yaş arasında çocuğu olan tüm G.Antepliler’i projeye katılmaya davet etti. Yerel tanıtım faaliyetleriyle G.Antep’te yaklaşık 100 bin çocuk ve ebeveynine ulaşıldı.

G.ANTEP’TE düzenlenen toplantıya katılan Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, “Beşiktaş JK ile yaptığımız anlaşma ‘yeni nesil sponsorluk’ örneği. Bugün artık firmalar, sadece sponsor olmak hedefiyle hareket etmiyor; bir sponsorluk anlaşmasına imza atarken sosyal sorumluluk bilinciyle de adım atıyor” dedi.

BEŞİKTAŞ JK Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ise, “Yaklaşık 2 yıllık ortak çalışmanın bir sonucu olan bu projeyle, ülkemizin dört bir yanındaki yetenekli çocuklarımızın kabiliyetlerini keşfedip Beşiktaş altyapısına kazandırmayı amaçlıyoruz” açıklamasını yaptı. 

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki