Golcü Arayışları Devam Ediyor!

Beşiktaş Yönetimi’nin, Cenk Tosun’un yerini doldurmak için çalışmaları sürüyor.
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2018, Cumartesi

Portekiz basını, Siyah-Beyazlılar’ın Raul Jimenez için Benfica’yla görüştüğünü yazarken; Vagner Love ve Demba Ba gibi isimler de listede yer almaya devam ediyor.

Siyah-Beyazlılar, Cenk Tosun’un Everton’la anlaşmasının ardından forvet hattını yeni bir isimle doldurmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Milli futbolcunun transferinin kesinleşmesi sonrasında harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, hem kulübün gündemindeki hem de menacerler aracılığıyla önerilen isimler üzerine yoğunlaştı.

Portekiz ekibi Benfica’nın Meksikalı yıldızı Raul Jimenez için ilk atağa başlatan Kara Kartal, bu oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için çalışmalarına hız verdi. Portekiz basını da tarafların bu futbolcu için pazarlığa başladığı ve Anderson Talisca gibi Jimenez’in de sıradaki durağının Beşiktaş olabileceği önü sürüldü.

Ba, Dubai’de beklemede

Aytemiz Alanyaspor formasıyla geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan, bu dönemde de etkili bir görüntü sergileyen Vagner Love’ın da kulübün transfer gündemi arasında yer alıyor. Bu sezon 14 lig maçında 10 golü bulunan 33 yaşındaki Brezilyalı için yönetimin, Aytemiz Alanya’yla görüşeceği belirtildi. Öte yandan geçen sezonun ikinci yarısını Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Demba Ba da listede yer almaya devam ediyor. Bonservisi Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’da bulunan 32 yaşındaki Senegalli, bireysel hazırlıklarını Dubai’de sürdürüyor. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki