İlle de David Ospina

Fikret Orman, Kolombiyalı kaleciyi almak için Wenger'i ikna etmeye çalışıyor.
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2016, Çarşamba

Steve Mandanda ile büyük oranda anlaşıldı. Ama Beşiktaş Başkanı, Oscar Cordoba aracılığıyla el sıkıştığı David Ospina'yı kiralık olarak almak istiyor.

SİYAH-Beyazlılar'ın kaleci transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Dnipro forması giyen Denys Boyko defterini tamamen kapatan Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Marsilya forması giyen Steve Mandanda ile temasa geçti. Yönetici Erdal Torunoğulları, 30 yaşındaki file bekçisi ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Marsilya ile de el sıkışan Kartal, bonservis bedeli olarak 1.2 milyon euro ödeyecek. Ama bu para iki taksit halinde verilecek. Ama Siyah-Beyazlı yönetim, Steve Mandanda'nın transferini ağırdan alıyor. Bunun nedeni ise Başkan Fikret Orman…

TWİTTERDAN BEŞİKTAŞ'I BEĞENİYOR

Beşiktaş Başkanı, Arsenal'ın satmaya yanaşmadığı David Ospina'yı almak için tüm şartları zorluyor. Fikret Orman, 27 yaşındaki kaleciyi ikna etmek için iki ay önce Oscar Cordoba'yı devreye soktu. Beşiktaş efsanesi, Ospina'ya Siyah-Beyazlı camiayı anlattı. Kolombiyalı file bekçi de Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti. Hatta 27 yaşındaki file bekçisi, yaklaşık iki aydır resmi twitter hesabından Beşiktaşlı taraftarların attığı tweetleri beğeniyor. Ama bu transferin önündeki tek engel Arsene Wenger… İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa oynayan Arsenal'ın teknik patronu, yedek kalecisini göndermeyi düşünmüyor. Petr Cech'in gölgesinde kalan David Ospina ise oynamak istiyor.

BIRAK DA GİDEYİM ARSENE WENGER

Bu sezon sadece üç resmi maça çıkan Kolombiyalı kaleci, "Beşiktaş'a gitmek istiyorum. Satılık ya da kiralık… Hiç fark etmez" diyerek Arsene Wenger'e ayrılmak istediğini söyledi. Wenger ise hâlâ kararından dönmüş değil. Ama Fikret Orman, "Ospina bize gelmek istiyor" kozunu kullanarak transferi bitirmeyi hedefliyor. Son ana kadar 27 yaşındaki kaleci kiralık olarak kadroya katılmaya çalışılacak. Arsene Wenger kararında vazgeçmezse, Steve Mandanda ile anlaşma sağlanacak.

Akşam

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki