İtalya Basınından Beşiktaş'a Büyük Övgü!

Beşiktaş‘ın Şampiyonlar Ligindeki başarısı, İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi La Gazzetta'nın sayfalarına taşındı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Kasım 2017, Cuma

Gazete haberinde; stadı dolduran 41 bin Beşiktaşlı taraftarın gururlu bir şekilde yüksek sesle takımlarını desteklediği belirtilirken, belki de dünyanın en sesli taraftarı olan Beşiktaşlıların zaman zaman test yaparak Guinnes rekorlar kitabına girmeyi hedeflediğini sayfalarına taşıdı.

Stadı dolduran ateşli taraftarlar Beşiktaş’ı destekleyerek beraberliğe kadar giden golün atılmasında etkili oldular. 

Beşiktaş, aldığı beraberlik ile dengeyi korumaya devam ediyor ancak gruptan çıkma ve tur geçmek için bir sonraki maçı beklemek zorunda ifadesi kullanıldı.

Bir üst tura geçmesi tarihi zafer ve başarı olacak denilirken, Türkler var ve çılgınca oynanan oyunda 3-4 defa gol fırsatı yakaladılar  ama  değerlendiremediler.

Güneş'in oyuncuları iyi mücadele etti. İlk devreyi mağlup kapatan Beşiktaş ikinci devreye iyi başladı. Hızlı başlayan Beşiktaş'ın rakibi Monaco'da, Jardim için belki sakat olan Falcao'nun eksikliği hissedildi, olsaydı muhtemelen sonuç farklı da olabilirdi. Beşiktaş'ın sağlam kökü var ve yıldan yıla büyümeye başarılı olmaya devam ediyor, bu yıl lider Pepe takıma dahil edilirken,  Güneş yedeklerde Medel, Negredo ve Talisca'yı tutuyor, ama Güneş, Beşiktaş’ı dünya podyumuna taşımaya devam ediyor, bir yeni masal yazmayı tarih yazmayı hayal ediyor. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki