MONTERO MECBUREN KALICI!

Geçen sezon Hamburg'a kiralanan Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero, takımda kalacak gibi çalışıyor...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ağustos 2023, Pazartesi

İyi Teklif Gelmezse Kalacak;

Geçtiğimiz sezonu Bundesliga 2 takımlarından Hamburg'da kiralık olarak geçiren Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero, yeni sezonda Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Teknik ekibin, 24 yaşındaki futbolcudan memnun olduğu öğrenildi. 2025'e kadar kontratı bulunan ve Neftçi ile yapılacak maçların kadrosuna da adını yazdıran Montero'ya iyi bir teklif gelmezse futbolcu takımda kalacak. 2021 yılında Atletico Madrid'den bonservisinin yarısı 750 Bin Euroya transfer edilen Montero Siyah-Beyazlı formayı toplam 46 maçta terletti.

'Durumlar Nasıl Başkanım?'

Beşiktaş teknik heyetince bir yandan yeni sezon çalışmaları sürerken transfer çalışmaları da an be an takip ediliyor. Şenol Güneş yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Tecrübeli teknik adam Tirana deplasmanı sonrası başkan Ahmet Nur Çebi ile buluşarak görüşülen isimlerdeki son durum hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

Şenol Güneş'in, "Yeni gelecekler aramıza ne kadar katılırsa oyun planımız o kadar hızlı netleşmeye başlar" dediği, Çebi'nin de kısa süre içinde 3 transferi açıklamak üzere olduklarını söylediği kaydedildi.

Star

Etiketler: Montero   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki