Oğuzhan'ın Alternatifi Lucas Lima!

Oğuzhan'ın menajeriyle anlaşmazlığa düşen Beşiktaş yönetimi, genç oyuncunun gitme ihtimaline karşı, B planını da buldu. Lucas Lima...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2017, Çarşamba

Şampiyonlar Ligi’nde fırtına gibi esen Beşiktaş, Süper Lig’de takılıyor...

Pazartesi akşam Başakşehir maçında son 31 dakika oynayan Oğuzhan, Monaco maçında ise 16 dakika sahada kalabilmişti.

Kaptanın son iki maça yedek kulübesinde başlaması ise dedikoduları beraberinde getirdi.

Bunların en başında gelen ise Oğuzhan’ın menajerinin maaşına istediği yüzde 200’ün üzerindeki zammın olduğu. Yönetimin yapılan ilk iki tur görüşmelerde bu isteğe olumsuz cevap verdiği, menajerinin ise Ocak ayında satılma talebinde bulunduğu iddiası. Avrupa’nın çeşitli liglerinden teklifler alan Oğuzhan’ın ise kafasının karışık olduğu için Şenol Güneş tarafından kulübede bırakıldığı…

Oğuzhan'ın büyük düşüşü

Bu arada Oğuzhan Özyakup lig ve Devler Ligi'nde toplam 10 maçta sadece 697 forma giyebildi. Bir asist yaptı. Ligde maç başına sadece 0.3 şut ortalaması ve 85.4 pas yüzdesi ile sahada yer aldı. Adam geçmesi bile sadece 0.7’yi bulabildi. Oğuzhan geçen sezon aynı dönemde 3 hafta sakat kalmasına rağmen 2 gol atmıştı.

Ya imza ya da 15 milyon Euro

Güneş’in isteğiyle Oğuzhan konusu bir an önce sonuca ulaştırılacak… kaptan ya sözleşmesini uzatacak. Ya da Ocak ayında satılacak. Oğuzhan’a sözleşme imzalaması için 1 Kasım tarihine kadar süre verilmesi prensip kararı alındı. Bu süre içinde kulübün teklif ettiği rakama gelinmezse, 15 milyon Euro’yu getirmesi durumunda “veda” edilecek.

Lucas Lima ile anlaşma yapıldığı için...

Oğuzhan’a bu kadar tavizsiz davranılmasının nedeninin ise Lucas Lima ile yapılan anlaşmanın olduğu iddiası… yönetimin Domagoj Vida dışında Brezilyalı yıldız oyuncuyla da anlaştığı için kaptana menajerinin istediği yüzde 200’ün üzerindeki zammı yapmıyor.

Bu arada Lucas Lima ile ilgili ilginç bir detay daha ortaya çıktı. Lima’nın menajerliğini Juan Figger yapıyor. Yani Alex’i ve daha pek çok Güney Amerikalı oyuncuyu Türkiye’ye getiren Uruguaylı menajer. Figger ile Alex’in arasının çok iyi olduğu ve beraber iş yaptıkları da bilinen bir gerçek.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki