Rıdvan Dilmen "Maç 28-0 Bitebilirdi"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Beşiktaş maçını analiz etti. Dilmen, "Beşiktaş'ın bu takımı bizim Fenerbahçe'de 103 gol attığımız sezonki takıma benziyor" dedi.
Haberin yayılanma tarihi:27 Ekim 2015, Salı

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. haftasında oynanan Antalyaspor - Beşiktaş maçını futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, analiz etti.

Siyah-Beyazlılar'ın 2-1'lik üstünlüğüyle noktalanan ilk devrenin ardından NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, "Zemin pek futbol oynamaya elverişli değil gibi. Altı tam olarak dolmamış sanki. Şahane bir stat ama zemin için zamana ihtiyaç var" dedi.

'Ofsayt mıydı bilemiyorum'

Dilmen, "İlk yarı 5-6 olurdu. Beşiktaş'ın 1-1'den sonra şevki arttı. İkinci golde ofsayt var mıydı tam olarak bilemiyorum. Bir daha bakmak gerek. Beşiktaş tek kale oynuyor. İlk yarıda 8 tane gol pozisyonu var. Oğuzhan çok yetenekli ama biraz tembelleşti.

Kötü oynuyor diye demiyorum Biraz daha oyunu toparlarsa, final pasları iyi yaparsa fark açılır. Beşiktaş ciddi bir fark atılabilir. Rhodolfo'ya gösterilen kart anlamsız. Beşiktaş her iki kanattan da etkili geliyor" ifadelerini kullandı.

'Beşiktaş bambaşka bir takım'

Kartal'ın 5-1'lik galibiyetiyle biten müsabakanın ardından yayınlanan programda ise Rıdvan Dilmen, "Hücumu önce kazanarak yapacaksınız. Beşiktaş'ın bu takımı bizim Fenerbahçe'de 103 gol attığımız sezonki takıma benziyor. 4 puan fark normal. Şimdiden konuşmak erken ama çok farklı top oynuyor Beşiktaş. Gerçekten de çok farklı bir oyun anlayışı uyguluyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a kıyasla çok farklı bir top oynuyor Beşiktaş. Tolga'sından, Gomez'ine, İsmail'ine... Necip'i ayrı bir yere koymak istiyorum. Ya hakikaten bambaşka bir takım Beşiktaş. Aynı takım değil, geride Rhodolfo var. Beck gerçekten iyi bir bek, pek hücumcu değil ama. Beck'in adını babası iyi koymuş. Hans koymamış. Bildiğin bek Atiba-Necip ikilisi oynayınca averaj oluyor.

Quaresma çok üzüldü çıktığı için. Quaresma tam fark açıldı benlik maç oldu diyor. Şenol Hoca da önümde kritik maçlar var diye çıkarıyor. İkisi de haklı" şeklinde konuştu.

İlginç diyalog

Programda sunucu Güntekin Onay ile Rıdvan Dilmen arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Dilmen'in, "Beşiktaş'ta bir kusur bulamadım" ifadesine Onay, "Top kayıpları falan vardı hocam" diye karşılık verdi. Dilmen ise "Doğru söylüyorsun! 28-0 bitmeliydi" dedi.

Ayrıca Rıdvan Dilmen'in, Siyah-Beyazlılar'ın, ligin ilk devresini lider tamamlayacağı yönündeki iddiasını Güntekin Onay, "Daha erken hocam" diye yanıtladı. Dilmen ise "Seni gidi totemci seni!" şeklinde karşılık verdi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki