![](https://duydukmu.com/uploads/20180220005248_basliksiz-1.jpg)
![](images/fontkucuk.png)
![](images/fontbuyuk.png)
Artarda gelen puan kayıpları sonrasında Başkan Fikret Orman duruma el koydu...
ABD’de bulunan Orman, normalde Bayern maçı için direkt Münih’e geçecekti. Pazar günü sürpriz şekilde İstanbul’a dönen Orman, teknik direktör Şenol Güneş ve takımla bir görüşme yaptı. Kendilerinin hala Türkiye’nin en iyi takımı olduğunu, Almanya’dan alınacak bir skorun üzerlerindeki kara bulutların dağılması adına yeterli olacağını söyledi.
Babel'in güvencesi taraftar: Onlar sağır eder biz eleriz
Bundesliga’da Hoffenheim formasıyla Bayern’e karşı forma giyen Ryan Babel, ülkesinden Fox Sports’a açıklamalarda bulundu.
Bayern’e karşı hiç kazanamadım… Beşiktaş’la buna son vermenin zamanı geldi. (Hoffenheim’da 0-4, 0-0, 1-7. Ajax ile 2-2 0-4) Münih'te nasıl bir sonuç alırsak alalım; Bayern, İstanbul’a geleceğini bilmeli.
İstanbul’da öyle bir gürültü olacak ki, bence taraftarlarımız Liverpool maçında kırdıkları ses rekorunu yine kıracaklardır. Bunun için onlara umut vermeliyiz.
Almanya’dan onları umutlandıracak bir sonuçla dönersek İstanbul’da Bayernli oyuncuları taraftarımız sağır edip, biz de turu atlayabiliriz.
Fotospor