Şenol Güneş'in İstedikleri Olmadı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş transfer konusunda yönetimle sık sık ters düştü.
Haberin yayılanma tarihi:03 Nisan 2018, Salı

Jeremain Lens, Beşiktaş’ta tam bir hayal kırıklığı yarattı

Geçen sezon Fenerbahçe’de gösterdiği performanstan sonra Şenol Güneş’in tüm vetosuna rağmen Fikret Orman, Hollandalı oyuncuyu transfer etmişti. Dün akşam oynanan Alanyaspor maçından sonra “Lens'in niyeti iyi ama etkinliği az” dediği Hollandalı oyuncu için Güneş sezon başında Orman’ı da; ''Fenerbahçe’de başarılı oldu. Çünkü onlar defans takımı. Tüm topları ona atıyorlardı. Bu yüzden başarılı görünüyordu'' diyerek istemediğini açıklamıştı.

Güneş devre arasında Orkan Çınar'ın takımda kalmasını istedi.

Bu arada devre arasında Konyaspor’a kiralanan Orkan Çınar’la ilgili sürpriz bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı… Gökhan Töre’ye lisans çıkarılmasından sonra Başkan Fikret Orman, Konyaspor’un Orkan Çınar’ı istediğini Güneş’e iletti. Güneş’in cevabı ise, ''Lens’in kalmasındansa Orkan’ın kalmasını tercih ederim…'' demesine rağmen Konyaspor’a Orkan gönderildi.

Güneş gelir gelmez Larin'in kiralanmasını istedi.

Sırasıyla Aras, Boyko ve Mitrovic’ten sonra şimdi de Cyle Larin, Şenol Güneş’in başına bela oldu… Güneş’in ilk günden itibaren tanımadığı için veto ettiğini Kanadalı oyuncu Fikret Orman’ın şahsi kefaleti ile alınmıştı. 

Orman, Larin’e şans verilmesini isterken Güneş ise, Süper Lig’de herhangi bir takımda forma giyme şansı görmediği Kanadalı oyuncunun gelecek sezon bir takıma kiralık gönderilmesini istedi. Güneş aslında geldiği gibi Larin’in kiralık gönderilmesini istedi ama genç oyuncu kalıp şansını denemeyi tercih etti.

Boyko geri dönmeyi düşünmüyor

Beşiktaş’a yeninden dönmek istemediğini itiraf eden Denys Boyko: "Kendimi güvende hissediyorum. Özgüvenimi her geçen gün arttırıyorum. Takımımla uyumum da gayet iyi, herkesi iyi tanımaya başladım. Umarım böyle devam eder” sözlerini kullandı.

Dinamo Kiev’in elinde, Boyko’nun satın alma opsiyonu bulunuyor. 

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki