BEŞİKTAŞ-SOUTHAMTON-GÖZTEPE ÜÇGENİ!

Yönetiminin, son 2 sezonda yaptığı transferlerde İngiliz ekibi Southampton detayı dikkat çekiyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Temmuz 2023, Çarşamba

HEM İNGİLİZ KULÜBÜ HEM DE GÖZTEPE'NİN SAHİBİ;

Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen'in CEO'luğunu yaptığı Sports Republic şirketi, geçtiğimiz sezon başında Göztepe'yi satın aldı. Sports Republic, aynı zamanda İngiliz kulüplerinden Southampton'un sahibi konumunda bulunuyor.

Göztepe'yi Satın Alarak Türkiye Pazarına Açılan Sports Republic Transferde 2 Sezondur Beşiktaş - Southampton - Göztepe Üçgenini Kuruyor

İngiliz kulübü Southampton, geçtiğimiz sezon 1 yıllık sözleşmesi kalan Redmond'u Beşiktaş'a kiralayarak bir anlamda oyuncuyu serbest bırakmış oldu. Bu transfer için Beşiktaş'tan bir kiralama bedeli talep etmeyen Sports Republic şirketi, buna karşılık Beşiktaş'ın genç oyuncusu Emirhan Delibaş'ı sahibi olduğu bir diğer spor kulübü olan Göztepe'ye kiraladı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde bu sirkülasyonla başlayan Beşiktaş - Southampton - Göztepe transfer zinciri bu sezon da devam edecek gibi görünüyor.

Beşiktaş, Southampton'da forma giyen defans oyuncusu Lyanco'yu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcarken, transferin zorunlu satın alma opsiyonuyla tamamlanması bekleniyor.

Lyanco'yu Southampton'dan Beşiktaş'a gönderen Sports Republic Beşiktaş'tan, geçen sezon Göztepe'de kiralık olarak forma verdiği Emirhan Delibaş ve Kartal Kayra Yılmaz'ı istiyor.

Kapalı kapılar ardında, Emirhan Delibaş’ın Göztepe kulübüne bonservisi ile verileceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ın genç oyuncuları konusunda nasıl bir yol izleyeceği, Lyanco transferinde Emirhan Delibaş ve Kartal Kayra Yılmaz'ın nasıl bir rol oynayacakları ise merakla bekleniyor.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki