BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN YÖNETİME İSTİFA ÇAĞRISI!

Transfer görüşmelerinde bulunduğu Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a, Dusan Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta yönetime olan tepki büyüyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Temmuz 2023, Pazartesi

BEŞİKTAŞ'TA KAZAN KAYNIYOR;

Yaz transfer döneminde görüşmelerde bulunduğu Kondogbia'yı Marsilya'ya, Kuzyaev'i Le Havre'a, Djiku'yu Fenerbahçe'ye kaptıran Siyah Beyazlılar, geçen sezonki kadrosundan Redmond, N'Koudou, Welinton, Atiba, Dele Alli, Maxim ve Tayfur olmak üzere 8 oyuncuyla yollarını ayırmasına rağmen şu ana dek kadrosuna yalnızca Somaspor'dan Emrecan Bulut'u katabildi. Beşiktaş'ta takımdan ayrılmak isteyen Saiss de ağrılarını bahane ederek antrenmanlara çıkmıyor.

ARAT ''GEREKENİ YAPIN''

Siyah-Beyazlı taraftarların sosyal medyada başlattığı "İstifa" çağrısına, daha önce başkanlığa aday olacağını açıklayan camianın önde gelen isimlerinden Hasan Arat da katıldı.

Sosyal medya hesabından Ahmet Nur Çebi ve yönetimine seçim kararı alma çağrısında bulunan Arat, "Beşiktaşımızı daha fazla üzmeyin. Gereğini yapın" paylaşımında bulundu. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarların bir bölümü bugün Beşiktaş'ın stadyumunun önünde toplanarak yönetimi istifaya davet etti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki