BJK'DA FUTBOLU BIRAK BASKETE BAK!

Futbolda zor bir dönemden geçen Beşiktaş'ta basketbol şenliği yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mart 2024, Cuma

Kartal’ın Erkek Ve Kadın Basketbol Takımları, Avrupa’nın 2 Numaralı Kupalarında Yarı Final Gördü;

Beşiktaş futbolda tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirirken, Siyah-Beyazlı camianın yüzünü basketbol güldürüyor. UEFA Konferans Ligi’nde (Kupa 3) gruptan çıkamayan Kartal’ın erkek ve kadın basketbol takımları, Avrupa’nın 2 numaralı kupalarında emin adımlarla yollarına devam ediyor.

ERKEKLERİN RAKİBİ BOURG

Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Süper Lig’de 17 galibiyet 5 mağlubiyet ile Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun ardından üçüncü sırada; play-off’u garantiledi.

EuroCup A Grubu’nu 9-9 ile altıncı bitiren Siyah-Beyazlılar, son 16 turunda son şampiyon Gran Canaria’yı, çeyrek finalde de Hapoel Tel Aviv’i eleyerek yarı finalde JL Bourg (Fransa) ile eşleşti. Kartal, Türkiye Kupası’nda yarı finalde kaldı.

DİŞİ KARTAL'IN İLK AVRUPA FİNALİ

Beşiktaş BOA, ING Süper Lig’de 18-8 ile 4. sırada; Türkiye Kupası’nda yarı final oynadı. Avrupa Ligi’nde elemeyi geçemeyip Avrupa Kupası’nda devam eden Siyah-Beyazlılar, E Grubu’ndan 2. çıktı; play-off, son 16 ve çeyrek finali geçti; yarı finalde de İspanyol Spar Girona’yı 2 maçta da yenerek finale çıktı. Dişi Kartal, London Lions ile 3-10 Nisan’da şampiyonluk maçlarına çıkacak.

Skor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki