KOMPLE ORTA SAHA AL-MUSRATİ!

Beşiktaş'ın transferin son gününde kadrosuna kattığı Al-Musrati, önümüzdeki sezonun en pahalısı olacak...
Haberin yayılanma tarihi:12 Şubat 2024, Pazartesi

BÜYÜK YATIRIM;

26 yaşındaki Mısırlı ön libero, 1 Milyon Euro kiralama bedeli ve 11 Milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesiyle Braga'dan geldi. Aynı gün imzayı atan genç on numara Muci ile birlikte Kartal, bu iki isim için toplamda 22 Milyon Euro harcadı. Atiba'dan sonra defansif orta sahadaki diğer isimlerden beklediği katkıyı alamayan Siyah-Beyazlılar, Musrati'nin istatistiklerine güvenerek büyük bir yatırım yaptı.

8 NUMARADA DA OYNUYOR

Libyalı'nın transferinden sonra ComprasionatorT, Fotmob, Fbref gibi kaynaklardan çarpıcı istatistikler geldi. 1996 doğumlu futbolcu özetle şöyle bir profil; 1,89 boyunda, esas bölgesi 6 numara. Oyun kurucu ön libero ve kesici olarak oynayabiliyor. Fakat 8'de de oldukça iyi. Bütün Şampiyonlar Ligi grup maçlarında görev yapmış en iyi 6 numaralar arasında 9'uncu sırada. 13 top çalma ile bu alanda 3. sırada bulunuyor. Hakan Çalhanoğlu 15, Lucas Torreira bu listede 26. sırada. Geçiş oyunundaki başarı oranı yüzde %90... Kısa pasta ise 96/89 isabeti var

GOL BEKLENTİSİ HAYLİ YÜKSEK

Bir ön liberoya göre gol beklentisi oranı hayli yüksek. 0,79 xG'si ve gole çevirmede 0,98 başarısı var. 22 şuttan 3 gol çıkardı. Kesin pas isabeti yüzde 85,7. Uzun top başarı oranı yüzde 77. Yüzde 80 ise başarılı çalım detayı var. Kazanılan ikili mücadele yüzdesi ise 93! Hava toplarında ise 76,1'lik başarısı var. Topla rakip yarı alana 94 başarılı geçiş denemesiyle oynadı. Pozisyonu defansif orta saha olarak bilinen 1,89'luk futbolcu, dayanıklı fiziği ve top kullanma becerisiyle hücuma da büyük güç katıyor.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki