'MULEKA TURU GETİRDİ!'

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Şubat 2024, Cuma

Trabzon galibiyeti ile moral bulan Beşiktaş, Bergama Kralı 2. Attalos'un yeryüzündeki cennet olarak bulduğu Antalya'da güzel bir havada bu sezonun en önemli maçlarından birine çıktı.

Fernando Santos Trabzonspor maçında sakatlanan Svensson'un yerine Onur Bulut'a görev verirken, son haftaların formsuz ismi Cenk'i yedek bırakarak Rebic ile oyuna başlayacaktı. Fakat maç öncesi ısınırken bir sakatlık yaşayan Rachid Ghezzal'ın yerine Cenk yeniden ilk 11'de kendine yer buldu.

İLK YARI SİYAH

İlk yarıda ayağa paslar yaparak ve daha akıllıca bir oyun ortaya koyan taraf Antalyaspor oldu. Özellikle kanatlardan önemli yüklenmeler yapan Antalyaspor, Umut'un büyük hatası sonrası Bytyqi ile öne geçti. Bu dakikaya kadar rakip kaleyi Cenk ve Semih ile iki kere yoklayan Beşiktaş malesef gole ulaşamadı.

2. YARI BEYAZ

Soyunma odasına bu sonuçla giden Beşiktaş ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Rebiç ve Umut Meraş'ın yerine oyuna Muleka ve Emrecan dahil oldu. Oyuna etkisi değişiklikler sonrası değişen Beşiktaş 60. dakikada Rashica ile bulduğu fırsatı değerlendiremedi. Yine Rashica'nın güzel ortasına 71. dakikada Muleka kafayı vurdu ve durumu eşitledi. Dakika 88'de Cenk'in akıllıca pasını yine tamamlayan Muleka oldu ve sonucu belirledi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki