ZAYNUTDINOV'UN MENAJERİNDEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI!

Beşiktaş'ın CSKA Moskova’dan kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Kazakistanlı futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov’un temsilcisi Evgeny Novikov, oyuncusu ve transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı..
Haberin yayılanma tarihi:08 Temmuz 2023, Cumartesi

KARTAL LİSTESİNE ZAYNUTDINOV'U ALDI;

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni sezon öncesinde aldığı karara göre kulüpler, mavi kart sahibi bir başka milli takım oyuncusu ile Türk Cumhuriyetleri’nde forma giyen futbolculardan birini transfer ederse yerli kategorisinde oynatabilecek. Bundan dolayı kadrosunu kaliteli bir isimle güçlendirmek için girişimlerde bulunan Kara Kartal, son olarak listesine Rusya Ligi ekibi CSKA Moskova forması giyen Kazakistanlı futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov’u almıştı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

25 yaşındaki futbolcu için kulübüyle pazarlıklara başlayan ve 5 Milyon Euro’luk geri dönüş alan yönetim, pazarlıklarını sürdürüyor.

KALE HARİÇ HER YERDE OYNUYOR

Asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen; sol bek, stoper, 10 numara ve hücum hattındaki iki kanatta yani neredeyse kale hariç her yerde oynama özelliği bulunan 1,85’lik futbolcunun temsilcisi Evgeny Novikov, konuştu.

MENAJERİ AÇIKLADI: BEŞİKTAŞ FORMASINI MUTLULUKLA GİYER

Novikov, “Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA’yla temas halinde. Eğer kulüpler anlaşırsa Bakhtiyor, Beşiktaş formasını mutlulukla giyer” ifadelerini kullandı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki